Jeg er glad for, at I i dag er kommet her forbi. Det skal handle om teambuilding, som er noget flere og flere virksomheder gør brug af til deres ansatte.

Super godt for dine medarbejdere, lav teambuilding

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I i dag er kommet her forbi. Det skal handle om teambuilding, som er noget flere og flere virksomheder gør brug af til deres ansatte. Vi skal faktisk til teambuilding på fredag. Læs med og hør mere om det. 

Teambuilding er så mega fedt

Det er helt lige meget hvilken teambuilding disciplin man laver, det hele er godt for ens team på arbejdet. Det er en rigtig god ide, hvis man som chef tænker på at bringe teambuilding ind firmaet som en del af den måde, der skabes et godt miljø for jeres medarbejdere. Vi skal som sagt afsted på fredag, og jeg ved endnu ikke, hvad vi skal lave, men jeg glæder mig så meget. Jeg elsker mit team, og vi har desværre lige mistet en kollega til stress. Han fandt et andet arbejde, og det er selvfølgelig et tomrum. Derudover har vi fået en ny trainee i PR, og det gør alt sammen, at det er et rigtig godt tidspunkt at have teambuilding på. Vores to chefer har inviteret os, og vi går og taler om, hvad det mon kan være, at vi skal. Det vil de ikke sige. Det er en overraskelse. Men hvad er teambuilding? Det er noget, som vi skal tale mere om nedenfor.

Hvad er det?

Teambuilding er en aktivitet, som dine medarbejdere deltager i sammen, som bringer dem tættere på hinanden. Der er rigtig mange forskellige ting, som man kan lave: et foredrag, en sportsaktivitet, at sang, madlavning, GPS-challenge, at tage på en eller anden challenge, som de sammen skal løse. Teambuilding styrker medarbejderne i et team og det skal virkelig tænkes med som en del af arbejdet. Det er en fordel for virksomheden. Jeg kender et sted, som er virkelig gode til at arrangere teambuilding, og dem skal vi lige tale om. Jeg har linket til dem længere oppe. Deres aktiviteter giver bl.a. motivation og bedre samarbejde mellem medarbejderne. Men det giver også noget andet: sammenhold. Det giver sjove historier til frokosten, godt samarbejde omkring de næste præsentationer for kunder, og i sidste ende er dette alt sammen en fordel for dig, fordi det vil skabe et bedre resultat hele vejen rundt. De har 10 års erfaring med at skabe events for store og små virksomheder. Skal I til teambuilding? Hvis ja, så synes jeg straks, at du bør tage fat i denne virksomhed og høre, hvad de kan gøre for jer.

Læs mere her.