boligstylist

Hyr en boligstylist til din forretnings næste indretnings projekt

Står du med en virksomhed som har brug for professionel ekspertise inden for indretning og boligdesign, så bør du hyre en boligstylist til projektet. En professionel indenfor det kreative, ser løsninger der hvor du måske selv ser begrænsninger.

Lad en boligstylist indrette for dig

Står du og skal åbne en ny butik, sælge et hus, indrette et showroom, optimere et fælleskontor eller lignende? Så er det måske netop en boligstylist du skal ud og have fat i. Måske har du selv nogle ideer om hvordan du gerne vil have tingene til at se ud, men mangler overblikket til at sammensætte det helt rigtige look.

En professionel indenfor indretning, kan give din forretning det helt rigtige look. Måske har du allerede et brand og en webshop, og skal åbne en fysisk butik som skal matche dit brand. Som virksomhed ved du sikkert hvor vigtigt det er at dit brand signalerer det samme hele vejen rundt. Der skal være en rød tråd.

Det visuelle er vigtigt for dit brand

Det er som bekendt det ydre der fanger øjet. Kvalitet og høj service er vigtige faktorer for de fleste virksomheder, men det som forbrugerne typisk fanges af først, er det visuelle. Der skal blikfang til, og det som dine kunder ser, skal gerne matche det som din virksomhed eller dit brand kan tilbyde. Det visuelle er altså vigtigt for dit brand, så vær ikke bange for at lade en boligstylist dele sine ideer med dig. Selv hvis du ikke er klar til at hyre en til at indrette din forretning, så gør dig selv den tjeneste at afsæt lidt budget til at lade en professionel se dit space, og dele sine ideer. Sådan en service giver typisk ikke hul i pengepungen, og pengene er godt givet ud, hvis du formår at bruge de informationer du får.

Stylisten behøver ikke nødvendigvis komme ud til dit erhverv.Du kan fremsende billeder eller videoer af dit space, og ud fra det kan en boligstylist så dele sine visioner og ideer med dig. Her vil der være plads til forslag omkring indretning af rummet generelt, ideer til pladsoptimering, guides til passende interiør etc. Der kan også udarbejdes moodboards og tegnes både tekniske og miljø 3D tegninger over dit areal, så du på den måde får det visuelle overblik over hvordan dit space kan komme til at se ud. På den måde kan du nemmere vurdere om du ønsker at lade stylisten indrette efter tegningerne eller om du eventuelt selv ønsker at give dig i kast med det.